3,2,1,0….POVESTEA NOASTRA INCEPE AICI

 

 

        “UMERAS DE CATIFEA”  doreste sa va invite sa faceti parte din aceasta poveste si impreuna sa dam viata visurilor noastre si sa ne construim idealuri bazate pe ZAMBET, FERICIRE, DARUIRE, SPERANTA, APRECIERE si nu in ultimul rand IUBIRE.

 

PENTRU INCEPUT DORIM SA FACEM CUNOSTINTA

 

        “UMERAS DE CATIFEA” s-a construit din ideile unei persoane care iubeste sa viseze si mai presus de tot iubeste visurile care se implinesc. Impreuna cu o echipa tanara dar ambitioasa, dorim sa “croim” cu fiecare produs, un vis implinit pentru clientele noastre.

 

       “ De ce s-a ales acest nume?”  Este o intrebare pe care multe persoane ne-au pus-o. Doream un nume original si care sa ne reprezinte. Ne-am intalnit toata echipa si am facut o lista foarte mare dar dintr-un motiv sau altul, toate optiunile au fost descartate. Dar, atunci cand ne asteptam mai putin, cand realizam unele cumparaturi pentru viitorul magazin, printre acestea existau pe lista si umerase din catifea. Ne doream foarte mult sa avem umerase de catifea in viitorul nostru magazin si in acel momento ne-a venit idea: EVRIKA…..”UMERAS DE CATIFEA”, perfect, era exact ce cautam. (Asteptam si parerile voastre :) )))

 

           Pentru a alege logo-ul am avut mai multe optiuni dar am ales-o pe cea care o stiti deja. Intrebare: credeti ca a fost o alegere buna?

            Colectiile noastre nu se bazeaza pe serii mari. Producem serii mici, 2 sau 3 produse/model/marime. Materialele sunt achizitionate din Spania, sunt materiale care le folosesc si casele de moda din Spania.

             In ceea ce privesc accesoriile de par, si acestea sunt realízate tot in atelierul nostru. Sunt accesorii pentru ocazii speciale (nunta, botez,…) pe care doamnele din vest le prefera inaintea unui coc sau a unei coafuri de multe ori nefavorabila. Se pot purta cu parul lung sau scurt, prins sau desfacut, cret sau drept…..si avantajeaza foarte mult.

              In viitoarele postari va vom informa si de protocolul acestor accesorii si de ce nu, va vom arata si cum se creaza.

              Iti multumim pentru ca esti alaturi de noi si nu uita: TRAIESTE, VISEAZA, IUBESTE, SPERA…….DE ACEEA TE NUMESTI FEMEIE